Hala bubenečské papírny je situována v ulici Mlýnská v lokalitě Bubeneč. Objekt se nachází v těsné blízkosti parku Stromovka a břehu Vltavy. Zadáním bylo částečná rekonstrukce a návrh interiéru haly a vedlejších místností. Návrh zachovává stávající industriální téma papírny. Koncept řešení interiéru je rozdělení prostoru na 3 části — hlavní víceúčelový sál, kavárna a klidová zóna/čítárna ve 2 úrovni.

Víceúčelový sál lze využít buď jako divadlo s demontovatelným pódiem a skládacími prvky nebo jako prostor galerie s mobilními lehkými výstavními panely. Vstupní část haly je řešena jako tmavý prostor kavárny. Má cihlový obklad a dřevěný nábytek s kovovými prvky. Dominantou je masivní bar s hravým osvětlením nad ním.

Nad barem ve 2 úrovni je intimní klidový prostor s malou výstavou a měkkým sezením, kde se dá pracovat a číst. Hlavní část haly je řešena jako velký minimalistický prostor, určený pro výstavy nebo přednášky a divadlo. Má bodové osvětlení a světlé barevné řešení. Hygienické zázemí a místnosti pro uskladnění mobilního nábytku jsou schovány v zadní části prostoru.
Interiér haly bubenečské papírny
kontaktujte nás
duaslineas@gmail.com
+420739862237
+420721388683
Rádi s vámi probereme podrobnosti projektu a zodpovíme vaše dotazy