The task was to design a family house in a terraced building. Specifically, a three-generation house in which 6 people will live at the same time. In the floor plan, the building area was defined as 4x12m and 12m high. There are already buildings on each side, and natural lighting could only be directed away from the street or from above using a skylight. We designed a four-story building where the grandparents live in a separate unit on the ground floor.

They get sunlight through a transparent facade and a skylight that runs through the entire house. On the second floor is located a living room with a kitchen that can be used by the grandparents at the same time. The parents live on the third floor, where they have an open study and bedroom. Children live above them, they have an open playroom and a shared children's room.
Nano Nest
contact us
duaslineas@gmail.com
+420739862237
+420721388683
We would be happy to discuss the details of the project with you and answer your questions